Deel je eigen ervaring

Naam

Voornaam

E-mailadres

Gemeente

Jouw bericht

Afbeelding

Video (YouTube link)

Verzenden

Jouw persoonlijke gegevens worden niet herkenbaar gepubliceerd

Referenties

Deel je ervaring
 • Een paar weken geleden een alarminstallatie-brandmelders laten installeren door Skard. Alles draadloos, mooie vormgeving apparaten. Heel professioneel, correct en netjes geplaatst. Goede uitleg gekregen. Een tevreden klant.

  Eddy - Herselt

 • Zeer tevreden over - de uitleg over het alarmsysteem - de zeer nette plaatsing - de vriendelijkheid van het personeel - de financiële afhandeling - het gebruik van het alarmsysteem. Ik zou het iedereen aanbevelen.

  Jos - Westmeerbeek

 • Vorige week in mijn privé woning een alarm laten installeren door Skard. Geen bekabeling en alles proper weggewerkt. Alles is proper geplaatst en werkt zoals het hoort. Wij kunnen alvast op onze beide oren slapen.

  Jeroen

 • Oprechte dank voor de installatie van mijn alarmsysteem door Skard. Tevens willen wij u oprecht danken voor de correctheid en de deskundige informatie bij de offerte, de correctheid van opvolging van de planning, de efficiënte installatie en de aangename dienstverlening van uw technieker. Wij zullen zeker niet aarzelen om uw efficiëntie bij potentiële klanten in het daglicht te stellen.

  Eric

 • Recent een aanvraag gedaan bij Skard voor een draadloze alarminstallatie en brandmelders. Hierbij hebben ze mij een draadloos systeem aangeraden. De installatie werd perfect uitgevoerd en ik kreeg achteraf nog een telefoontje om te vragen of alles naar wens was. Ik heb ook gekozen om een onderhoudscontract af te sluiten zodat mijn alarm altijd op punt staat. Echt een aanrader!

  Sam