Alarmsystemen
15/11/22

5 tips voor de perfecte beveiliging

Op zoek naar de perfecte beveiliging? In dit blogartikel geven we je vijf praktische tips die je woning optimaal beveiligen.

5 tips voor de perfecte beveiliging

Op zoek naar de perfecte beveiliging? In dit blogartikel geven we je vijf praktische tips die je woning heel wat onaantrekkelijker maken voor al wie minder goede plannen heeft.

BEVEILIGING BEGINT BUITEN

Inbrekers liggen meestal geruime tijd op de loer voor ze hun slag proberen te slaan. Zien ze een grijpklare ladder liggen in je tuin of heb je de onveilige gewoonte om een sleutel van je achterdeur onder de mat te verstoppen? Dan vormen die zaken een grote dreiging voor een goede beveiliging. Maak er daarom een goede gewoonte van om alle zaken die het ongewenste bezoekers makkelijker maken om je huis binnen te komen veilig op te bergen. Ladders, houten balken of werkmateriaal horen daarom thuis in je garage of berghok die je goed afsluit. Dankzij dit soort kleine maatregelen zet je alvast in op meer beveiliging van je huis en je bezittingen.

BEVEILIGING MET VEILIGHEIDSSLOTEN

In een versterkte burcht wonen, raden we niet meteen aan. Maar voor wie wil investeren in een betere beveiliging zijn veiligheidssloten wel een aanrader.

In dit blogartikel geven we je vijf praktische tips die je woning heel wat onaantrekkelijker maken voor al wie minder goede plannen heeft.

Die extra stevige sloten zijn voorzien van de nodige verstevigingen waardoor inbrekers het uiterst moeilijk krijgen om ze te openen. Veiligheidssloten open maken, kost de gemiddelde inbreker te veel tijd. Ze verhogen dus de kans dat hij jouw woning gewoon links laat liggen.

MET VAKANTIE? ZORG VOOR EXTRA BEVEILIGING

Ga je met vakantie? Zorg er dan voor dat je huis geen onbewoonde indruk nalaat. Uitpuilende brievenbussen, alle rolluiken permanent naar beneden en geen wagen op de oprit? De perfecte signalen om inbrekers duidelijk te maken dat je er even niet bent. Wil je echt zeker zijn van een goede beveiliging van je huis terwijl je geniet van je vakantie? Doe dan een beroep op de lokale politie van je woonplaats. Vaak volstaat het om een onlineformulier in te vullen met je vakantieperiode en je adres om extra beveiliging te krijgen.

De perfecte beveiliging bestaat wél!

ZORG VOOR TELEFONISCHE BEVEILIGING

Ondanks de vele maatregelen voor een goede beveiliging slagen dieven er soms toch in om je huis binnen te geraken. Zorg er daarom voor dat je altijd beschikt over een telefoon in je onmiddellijke buurt. Met een gsm of telefoon in je slaapkamer die inbrekers niet kunnen saboteren, verwittig je snel de hulpdiensten. Een lijstje met noodnummers bewaren, is een extra beveiliging. Zo hoef je in het heetst van de strijd niet naar de juiste contactgegevens te zoeken.

DE PERFECTE BEVEILIGING? EEN ALARMSYSTEEM!

De perfecte beveiliging bestaat wél! Met een geïntegreerd alarmsysteem beveilig jij je woning maximaal.

Wist je dat er tegenwoordig betaalbare en hoogkwalitatieve draadloze systemen bestaan? Die bieden je zelfs de mogelijkheid om beroep te doen op een permanent bemande meldkamer. Zo is er altijd iemand die een oogje in het zeil houdt en ga jij met een gerust gemoed de deur uit.

Krijg je graag meer informatie over een alarmsysteem op maat van jouw woning? Neem dan snel contact met ons op!

Is uw huis goed beveiligd? Doe zelf de test!

Thuis wil jij je altijd veilig voelen. Daarom is het belangrijk dat je woning maximaal beveiligd is, zodat ongewenst bezoek bij jou geen kans krijgt. Ga dan ook voor maximale veiligheid bij je thuis met de Safety Checklist van Skard!

Niet gevonden wat je zocht?