Alarmsystemen voor bedrijven

Start je binnenkort met je eigen zaak? Of groeit je kmo en denk je eraan om naar een nieuwe locatie te verhuizen? Dan mag het geschikte alarmsysteem voor bedrijven niet ontbreken.

Als kleine ondernemer of kmo heb je echter andere noden en een ander budget dan grote bedrijven – en net daarom hebben wij een betaalbaar alarmsysteem voor kleine bedrijven ontwikkeld.

  • Draadloos alarmsysteem
  • Betaalbaar
  • Specifiek ontwikkeld voor bedrijven
  • Eenvoudige bediening
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Score van 5 op 5 door klanten
Bedankt voor je bericht! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis :(

“Alles draadloos, mooie vormgeving apparaten. Goede uitleg gekregen. Ik ben een tevreden klant!

User - Corporate X Webflow Template
Eddy
‍‍
Herselt

Alarmsystemen voor kleine bedrijven

De alarmsystemen voor bedrijven van SKARD zijn op maat gemaakt van kleine ondernemingen. Geen ingewikkelde besturingssystemen, onmogelijke installatieprocedures en oneindige wachttijden. Wij komen de week na de offerte meteen bij je langs en installeren het alarmsysteem op slechts één dag tijd. Daarna kan je er meteen zelf mee aan de slag. Ook het alarmsysteem later uitbreiden is geen enkel probleem. Wij installeren alarmsystemen voor bedrijven die voldoen aan de behoeftes van jouw onderneming.

Dankzij de handige en gebruiksvriendelijke app die bij ons slimme alarmsysteem hoort, kan je na de installatie het systeem helemaal aanpassen zoals je het zelf wil. Zijn er specifieke urenschema’s die je wil instellen? Zijn er bepaalde bezoekers waar je alarmsysteem rekening mee moet houden? Geen probleem, alles is mogelijk met het slimme alarmsysteem van SKARD.

Betaalbare alarmsystemen voor bedrijven

Onze alarmsystemen voor bedrijven zijn uniek op de markt door hun betaalbare en functionele design. Bij ons geen onvoorziene kosten of langdurige installatiewerken: de prijs en de installatiedatum liggen op voorhand vast.

Bovendien is ons betaalbare alarmsysteem voor bedrijven voorzien van alle nodige technologische snufjes. Daardoor krijg jij als ondernemer de flexibiliteit die je nodig hebt aan een uitstekende prijs.

Dé specialist in alarmsystemen voor bedrijven

Benieuwd naar onze alarmsystemen voor bedrijven? Contacteer ons voor meer info of vraag een offerte op maat aan. Bovendien kan je ook bij ons terecht voor inbraakpreventie. Met SKARD voorzie je jouw bedrijf in een mum van tijd van optimale bescherming!

Zij gingen je voor

Niet gevonden wat je zocht?