Alarmsysteem voor thuis

Wil jij je thuis beter beschermen, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken wanneer je van huis bent of in je bed ligt? Met een alarmsysteem van SKARD slaap je op beide oren.

  • Draadloos alarmsysteem
  • Specifiek ontwikkeld voor woningen
  • Eenvoudige bediening
  • Stijlvolle uitstraling
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Score van 5 op 5 door klanten
Bedankt voor je bericht! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis :(

“Alles draadloos, mooie vormgeving apparaten. Goede uitleg gekregen. Ik ben een tevreden klant!

User - Corporate X Webflow Template
Eddy
‍‍
Herselt

De troeven van een alarmsysteem in huis

Onze alarmsystemen voor thuis hebben verschillende troeven voor particulieren. Ze zijn betaalbaar, eenvoudig in te stellen en enorm gebruiksvriendelijk. Zo garanderen we dat iedereen er snel en vlot mee kan werken.

Geen ingewikkelde processen, geen onmogelijke besturingssystemen, geen onvoorziene kosten: bij SKARD weet je meteen waar je aan begint en hoeveel het je zal kosten. Onze betaalbare alarmsystemen zijn een must voor een veilige thuis.

Een hedendaags alarmsysteem voor thuis

Met een alarmsysteem voor thuis van SKARD kies je voor betaalbaar, minimalistisch design. Geen grote installaties of opvallende systemen die in schril contrast staan met je woonst. Al onze alarmsystemen zijn zo ontworpen dat ze perfect in een hedendaags interieur passen. De bediening hiervan vind je simpelweg terug op je smartphone.

Doordat je ons alarmsysteem voor thuis perfect kan integreren in je dagelijkse leven, hoef je je werkelijk nooit meer zorgen te maken. Waar je ook bent, thuis of ver van huis: dankzij je smartphone ben je altijd verbonden en weet je wat er gebeurt in en rond je woonst. Je slimme alarmsysteem houdt je altijd op de hoogte!

Een alarmsysteem voor thuis: iets voor jou?

Ben je overtuigd van de voordelen van een alarmsysteem voor thuis? Dan zit je goed met SKARD. Onze verkopers komen bij je langs om je huidige situatie te bekijken en het ideale alarmsysteem voor jou uit te zoeken. Eén van onze vakspecialisten komt nadien bij je langs om het alarmsysteem voor jou te installeren.

Heb je nog specifieke vragen over de werking van SKARD, over onze betaalbare alarmsystemen of over inbraakpreventie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan altijd klaar om jou te informeren over onze alarmsystemen voor thuis.

Zij gingen je voor

Niet gevonden wat je zocht?