Inbraakbeveiliging voor ramen en deuren

Een goed alarmsysteem begint bij uitstekende inbraakbeveiliging voor ramen en deuren. Dat zijn immers de voornaamste wegen waarlangs inbrekers zich een weg naar binnen banen.

Door ramen en deuren optimaal te beschermen, schakel je dus al een groot deel van het gevaar uit. Maar hoe zorg je voor de juiste inbraakbeveiliging voor ramen en deuren? Wij kunnen je een handje helpen.

  • Draadloos alarmsysteem
  • Specifiek ontwikkeld voor woningen
  • Eenvoudige bediening
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Score van 5 op 5 door klanten
Bedankt voor je bericht! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis :(

“Alles draadloos, mooie vormgeving apparaten. Goede uitleg gekregen. Ik ben een tevreden klant!

User - Corporate X Webflow Template
Eddy
‍‍
Herselt

Inbraakbeveiliging voor ramen en deuren: de nodig

Goede inbraakbeveiliging voor ramen en deuren moet aan verschillende voorwaarden voldoen. In de eerste plaats is het natuurlijk essentieel om de ramen en deuren optimaal te beschermen, en dus te zorgen voor hypergevoelige sensoren en gedetailleerde camera’s die goed geplaatst zijn. In de tweede plaats wil je valse alarmen liefst zo veel mogelijk vermijden, en dat is niet altijd evident.

Op je werkplek heb je misschien wel een poetsploeg die buiten die uren langskomt, en je wil niet telkens een melding krijgen wanneer ze binnenkomen. Thuis heb je misschien huisdieren lopen, waarvan je ook niet wil dat ze voor valse registraties van verdachte activiteiten zorgen. Het is dus complex om je inbraakbeveiliging voor ramen en deuren optimaal in te stellen.

Inbraakbeveiliging voor ramen en deuren: de aanpak

De oplossing: inbraakbeveiliging voor ramen en deuren van SKARD, natuurlijk! Onze aanpak bestaat uit een combinatie van inbraakpreventie op maat, slimme alarmsystemen, alarmsystemen met meldkamer, hypersensitieve sensoren en straffe camera’s en detectoren. Dat is een hele lijst, en zijn onze alarmsystemen betaalbaar en gemakkelijk in gebruik. Bovendien komt één van onze experts het systeem bij jou thuis of op je werk installeren, waardoor je er zeker van kan zijn dat de installatie helemaal in orde is.

Inbraakbeveiliging op maat van jouw noden

Ben je benieuwd naar de inbraakbeveiliging voor ramen en deuren van SKARD? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie, of vraag meteen een offerte aan. Eén van onze vakspecialisten komt graag bij je langs om de situatie ter plaatse te bekijken en een aanpak op maat uit te werken.

Zij gingen je voor

Niet gevonden wat je zocht?