Inbraakbeveiliging voor bedrijven

SKARD is er niet alleen voor particulieren. Ook voor kleine bedrijven en organisaties voorzien wij optimale inbraakbeveiliging op maat. Met onze alarmsystemen ben jij er zeker van dat jouw onderneming altijd beschermd is, zelfs wanneer je op vakantie bent. Alles over onze inbraakbeveiliging voor bedrijven ontdek je hier.

  • Draadloos alarmsysteem
  • Specifiek ontwikkeld voor woningen
  • Eenvoudige bediening
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Score van 5 op 5 door klanten
Bedankt voor je bericht! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis :(

“Alles draadloos, mooie vormgeving apparaten. Goede uitleg gekregen. Ik ben een tevreden klant!

User - Corporate X Webflow Template
Eddy
‍‍
Herselt

Preventieve inbraakbeveiliging voor bedrijven

Voorkomen is ook vandaag de dag nog steeds beter dan genezen. Onze inbraakbeveiliging voor bedrijven bestaat dan ook in eerste instantie uit inbraakpreventie. Vaak is simpelweg de aanwezigheid van een alarmsysteem al genoeg voor inbrekers om het hazenpad te kiezen. Helaas is niet iedereen even eenvoudig om de tuin te leiden.

De preventieve inbraakbeveiliging voor bedrijven van SKARD bevat daarom een sessie inbraakpreventie voor jou of voor het hele team. Eén van onze experts komt persoonlijk bij jullie langs om de valkuilen en sterktes in de beveiliging te analyseren en samen op zoek te gaan naar preventieve maatregelen.

Inbraakbeveiliging voor bedrijven na een app

Een andere manier om inbraakbeveiliging voor bedrijven te verzekeren, is door te kiezen voor een alarmsysteem met bijhorende app. Via die app ben je altijd op de hoogte van de situatie in en rond je bedrijf, en krijg je meteen een melding bij verdachte activiteiten. Zo kan je al ingrijpen nog voordat de inbreker effectief heeft kunnen toeslaan.

Ook een alarmsysteem met meldkamer kan inbraakbeveiliging voor bedrijven garanderen. De meldkamer wordt meteen op de hoogte gebracht van alles wat er gebeurt op je bedrijventerrein, met bijhorende camerabeelden. Zo kunnen de medewerkers van de meldkamer meteen beslissen om op te treden en de politie te waarschuwen, of om jou een seintje te geven wanneer het niet duidelijk is of de activiteiten gewenst zijn of niet.

Inbraakbeveiliging voor bedrijven door SKARD

Heb je interesse in inbraakbeveiliging voor bedrijven? SKARD helpt je bij de zoektocht naar het juiste systeem voor jouw bedrijf. Met inbraakbeveiliging van SKARD ben je dag en nacht gerust, waar je ook bent. Contacteer ons voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan.

Zij gingen je voor

Niet gevonden wat je zocht?