Draadloze alarmsystemen

Met een draadloos alarmsysteem kan je met een gerust hart de deur uit. Bij SKARD kiezen we dan ook voor een draadloos alarmsysteem dat helemaal uitgerust is voor de uitdagingen van vandaag.

De voordelen van een draadloos alarmsysteem tegenover een systeem dat wel bedraad is, ontdek je hier!

  • Draadloos alarmsysteem
  • Specifiek ontwikkeld voor woningen of bedrijven
  • Eenvoudige bediening
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Score van 5 op 5 door klanten
Bedankt voor je bericht! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis :(

“Alles draadloos, mooie vormgeving apparaten. Goede uitleg gekregen. Ik ben een tevreden klant!

User - Corporate X Webflow Template
Eddy
‍‍
Herselt

Een draadloos alarmsysteem is de juiste match

Een draadloos alarmsysteem past perfect in elk hedendaags interieur. Je hoeft geen kabels weg te werken en het systeem is overal eenvoudig te bevestigen. Het design is immers strak en modern, wat de match met je woonst nog makkelijker maakt.

Onze ervaren installateurs weten als geen ander hoe ze met de alarmsystemen moeten omgaan, waardoor ze onze draadloze alarmsystemen in een mum van tijd kunnen bevestigen. Ben je op zoek naar een alarmsysteem voor bedrijven, of naar een alarmsysteem voor thuis? Een draadloos systeem is altijd de juiste keuze.

Flexibiliteit dankzij je draadloos alarmsysteem

Onze draadloze alarmsystemen zijn eenvoudig in te stellen via elk mobiel apparaat. Je kan zelf specifieke tijdspatronen instellen waarop het alarm aan of uit moet springen. Zo geraken gewenste gasten wel steeds op een veilige manier binnen, maar blijven ongewenste bezoekers buiten.

Daarnaast kan je het alarmsysteem altijd beheren en op de hoogte blijven van het reilen en zeilen thuis, waar je ook bent. De flexibiliteit die een draadloos alarmsysteem van SKARD met zich meebrengt, is uniek op de markt.

Draadloze alarmsystemen van SKARD

Ben je benieuwd naar onze draadloze alarmsystemen? Contacteer ons dan gerust voor meer informatie, of vraag meteen een offerte op maat aan. Binnen de week sturen wij vrijblijvend een van onze expert bij je langs om de situatie ter plaatse te bekijken.

Samen bespreken jullie de mogelijkheden, jouw wensen en jouw noden, waarna er een offerte op maat wordt opgesteld.  

Zij gingen je voor

Niet gevonden wat je zocht?