Slim alarmsysteen

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de situatie thuis, ook wanneer je ver van huis bent? Dat kan, dankzij de slimme alarmsystemen van SKARD.

Een slim alarmsysteem verbind je probleemloos met een mobiel apparaat, zodat je er overal mee verbonden bent. Dat brengt vele voordelen met zich mee, en wij leggen je uit hoe je er optimaal gebruik van kan maken.

  • Camera met detectoren
  • Specifiek ontwikkeld voor woningen of bedrijven
  • Optimale bescherming
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Score van 5 op 5 door klanten
Bedankt voor je bericht! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis :(

“Alles draadloos, mooie vormgeving apparaten. Goede uitleg gekregen. Ik ben een tevreden klant!

User - Corporate X Webflow Template
Eddy
‍‍
Herselt

Met een slim alarmsysteem ben je altijd gerust

Bij SKARD heb je de mogelijkheid om voor de support formule met een slim alarmsysteem te kiezen. Zo’n slim alarmsysteem brengt vele voordelen met zich mee. Je kan via je smartphone altijd op de hoogte blijven van wat er bij je thuis of in je bedrijf gebeurt. Met de app die bij het alarmsysteem hoort, krijg je automatisch een melding wanneer er iets aan de hand is in je huis, en kan je makkelijk zelf doorgeven of de geregistreerde activiteit te vertrouwen is of niet.

Bovendien heeft een slim alarmsysteem een camera met detectoren. Bij activiteiten in en rond het huis die verdacht kunnen zijn, wordt er een foto gemaakt die automatisch wordt doorgestuurd naar de meldkamer en naar je app. Zo kan jij, net zoals de centrale, meteen nakijken wat er aan de hand is.

Personaliseer je slimme alarmsysteem

Een slim alarmsysteem detecteert precies welke geluiden en bewegingen al dan niet verdacht zijn. Zo zal het geen melding versturen wanneer jouw kat of hond in het rond springt, of wanneer de postbode gewoon een pakketje komt afzetten. Valse alarmen zijn met een slim alarmsysteem van SKARD voorgoed verleden tijd.

Daarnaast heb je met een slim alarmsysteem ook de mogelijkheid om variabele tijdsschema’s in te stellen. Komt je tuinman telkens op dinsdag om 10 uur langs? Dan kan je dat eenvoudig instellen via de app, zodat hij niet per ongeluk het alarm laat afgaan. Je kan het alarmsysteem ook vragen om rekening te houden met de kat van de buren die soms een wandeling door de tuin maakt.

De slimme alarmsystemen van SKARD

Met een slim alarmsysteem van SKARD ben je optimaal beschermd. Ben je op zoek naar een alarmsysteem voor thuis, of een alarmsysteem voor bedrijven?

Een slim alarmsysteem is in beide gevallen de juiste keuze. Met een slim én betaalbaar alarmsysteem van SKARD slaap je op beide oren.

Zij gingen je voor

Niet gevonden wat je zocht?