Alarmsysteem met meldkamer

Een veilig en gerust gevoel, dag en nacht: dat is wat we uiteindelijk allemaal willen. En het kan ook, dankzij de alarmsystemen van SKARD. Bij ons kies je voor de formule met het systeem dat bij jou past.

Zo heb je onder andere de mogelijkheid om te kiezen voor een alarmsysteem met meldkamer. Aan de hand van drie veelgestelde vragen leggen we uit wat een alarmsysteem met meldkamer is en hoe het precies werkt.

  • Draadloos alarmsysteem
  • Permanente bescherming
  • Eenvoudige bediening
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Score van 5 op 5 door klanten
Bedankt voor je bericht! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis :(

“Alles draadloos, mooie vormgeving apparaten. Goede uitleg gekregen. Ik ben een tevreden klant!

User - Corporate X Webflow Template
Eddy
‍‍
Herselt

Een alarmsysteem met meldkamer: wat is het?

Kies je voor een alarmsysteem met meldkamer, dan ben je er zeker van dat je woonst permanent beschermd is – ook wanneer je zelf niet in de buurt bent. Als het alarmsysteem afgaat terwijl je niet thuis bent, zal de meldkamer daar meteen van op de hoogte worden gebracht. Via de camera kan de meldkamer meteen nakijken wat er aan de hand is en indien nodig de politie verwittigen.

Ben je specifiek op zoek naar een alarmsysteem voor thuis, of naar alarmsystemen voor bedrijven? In beide gevallen is een alarmsysteem met meldkamer een goede keuze die ervoor zorgt dat je met een gerust hart kan vertrekken, thuis of op je werk.

Hoe werkt een alarmsysteem met meldkamer?

Geeft je alarmsysteem met meldkamer aan dat er iets niet pluis is? Dan neemt de meldkamer eerst telefonisch contact met je op. Dat is een belangrijke controle: misschien ben je wel vergeten dat de poetsvrouw vandaag langskwam, of dat er een levering gepland stond op kantoor. Kunnen ze jou niet meteen bereiken? Dan wordt de politie verwittigd. Zo kan je erop rekenen dat er altijd iemand een oogje in het zeil houdt.

Wanneer de meldkamer je opbelt, moet je simpelweg een vooraf bepaalde code doorgeven om je alarmsysteem het zwijgen op te leggen wanneer je er zeker van bent dat er niets aan de hand is. Heb je geen idee van de actuele situatie thuis of op het werk? Dan komt er sowieso een agent langs. Op die manier ben je met een alarmsysteem met meldkamer altijd gerust, waar je ook bent.

Waar koop je een alarmsysteem met meldkamer?

SKARD helpt je graag bij jouw zoektocht naar het geschikte alarmsysteem met meldkamer. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van dit alarmsysteem?

Neem dan zekermet ons op. Wij nemen graag de tijd om alle opties met jou te bespreken en eenvoor jouw budget uit te zoeken.

Zij gingen je voor

Niet gevonden wat je zocht?