Professionele inbraakdetectie

Met professionele inbraakdetectie is een inbraak te voorkomen. De politie wordt immers al verwittigd nog voordat er effectief iets gestolen is. Hoe inbraakdetectie eruitziet bij SKARD? Dat ontdek je hier.

  • Draadloos alarmsysteem
  • Specifiek ontwikkeld voor woningen
  • Eenvoudige bediening
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Score van 5 op 5 door klanten
Bedankt voor je bericht! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis :(

“Alles draadloos, mooie vormgeving apparaten. Goede uitleg gekregen. Ik ben een tevreden klant!

User - Corporate X Webflow Template
Eddy
‍‍
Herselt

Inbraakdetectie: wat heb je nodig?

Eerst en vooral hangt inbraakdetectie altijd samen met een degelijk alarmsysteem én inbraakpreventie op maat. Enkel door een combinatie van systemen te kiezen, kan verlies van materiaal, goederen of geld vermeden worden. Inbraakdetectie van SKARD bestaat uit deze verschillende onderdelen. De slimme alarmsystemen communiceren met elkaar, met de verschillende camera’s en met de bijhorende applicatie en meldkamer.

Gebeurt er iets verdachts op de oprit van je woonst of bedrijf? Dan zijn alle alarmsystemen meteen alert. Zetten de verdachte activiteiten zich voort? Dan wordt er meteen ingegrepen. De kans op schade blijft zo beperkt tot een minimum.

Inbraakdetectie met de juiste detectoren

Optimale inbraakdetectie, daar heb je in de eerste plaats goede detectoren voor nodig. De detectoren van SKARD zijn hypergevoelig, maar reageren enkel op activiteiten die werkelijk verdacht zijn. Huisdieren of gewenste bezoekers zorgen dan ook niet voor valse alarmen. Hoe dat kan? Doordat je zelf je alarmsysteem helemaal op maat kan instellen. Zo kan je aangeven of je huisdieren hebt waar de inbraakdetectie rekening mee moet houden, of er vaste uren zijn waarop het alarm wel of niet aan moet staan, … Enkel zo ben jij altijd gerust, en je huisdieren ook.

Bovendien houdt met professionele inbraakdetectie ook de meldkamer een oogje in het zeil. Bij verdachte activiteiten wordt er meteen gekeken of er iets aan de hand is met behulp van de camera’s. Wanneer de meldkamer niet met zekerheid kan bevestigen dat er niets verdachts aan de gang is, word je altijd op de hoogte gebracht, samen met de lokale politie.

Inbraakdetectie op maat van jouw noden

Ben jij op zoek naar inbraakdetectie voor je woonst, je kmo of je organisatie? Neem dan contact op met SKARD. Onze betaalbare alarmsystemen zijn ideaal voor particulieren of kleine bedrijven. Bovendien kies je zelf voor de formule die het best bij je past. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan komen we bij je langs.

Zij gingen je voor

Niet gevonden wat je zocht?