Branddetectiesysteem

De branddetectiesystemen van SKARD voor particulieren en kleine bedrijven zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan jouw specifieke noden. Ben jij op zoek naar branddetectie waarmee je altijd zeker bent van de beste bescherming? Dan hebben wij het juiste systeem voor jou.

  • De beste bescherming
  • Specifiek ontwikkeld voor woningen of bedrijven
  • Nieuwste technologieën
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Score van 5 op 5 door klanten
Bedankt voor je bericht! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis :(

“Alles draadloos, mooie vormgeving apparaten. Goede uitleg gekregen. Ik ben een tevreden klant!

User - Corporate X Webflow Template
Eddy
‍‍
Herselt

Meer dan een branddetectiesysteem

Onze branddetectiesystemen zijn voorzien van de nieuwste technologie, en dat brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo detecteren ze niet alleen rook, maar merken ze ook het verschil op tussen rook en stoom. Geen ongewenste alarmen meer wanneer je in de keuken aan de slag bent!

Ook de detectie van water en CO zit ingebouwd in het branddetectiesysteem. Bovendien geven ze aan wanneer de elektriciteit in je huis of op kantoor is uitgevallen, waardoor je nooit een moment onbeschermd bent.

Een branddetectiesysteem dat communiceert

Onze branddetectiesystemen communiceren met elkaar. Wanneer één van de rookmelders iets verdachts detecteert, gaan de andere rookmelders in hetzelfde systeem die melding ook doorkrijgen. Doordat de rookmelders elkaar verwittigen, ben jij dubbel en dik beveiligd. Bovendien word je door het branddetectiesysteem op de hoogte gebracht wanneer je niet thuis bent en er een verdachte rooklucht opduikt.

De rookmelders communiceren dus niet alleen met elkaar, maar ook met jou. Via de bijhorende app op je mobiele toestel krijg je meteen een melding van eventuele problemen. Dit systeem kan je zowel voor je onderneming als voor je woonplaats gebruiken, waardoor je altijd op de hoogte bent van wat er zich afspeelt op de andere locatie.

Een branddetectiesysteem op maat voor jou

Met een branddetectiesysteem van SKARD hoef je geen moment ongerust te zijn. Ben jij op zoek naar een systeem dat betaalbaar én betrouwbaar is? Wil je graag op de hoogte blijven van de situatie thuis of op kantoor wanneer je niet daar bent? Dankzij de branddetectiesystemen van SKARD is dat mogelijk.

Contacteer ons voor meer informatie over onze branddetectie of maak een afspraak met één van onze experts.

Zij gingen je voor

Niet gevonden wat je zocht?