Alarmsystemen
15/11/22

Hoe een alarmsysteem kiezen?

Een alarmsysteem is de perfecte oplossing om ongewenste gasten uit je woning te houden. Maar hoe kies je er één?

Hoe een alarmsysteem kiezen?

Een alarmsysteem is de perfecte oplossing om ongewenste gasten uit je woning te houden. Maar hoe selecteer je nu het alarmsysteem dat het beste tegemoetkomt aan jouw vereisten en die van je woning? In deze blog geven we enkele pasklare tips voor de selectie van jouw ideale alarmsysteem.

BEPERKT OF UITGEBREID ALARMSYSTEEM?

Jouw keuze voor een alarmsysteem hangt af van je persoonlijke voorkeuren, maar ook van de situatie van je woning. Ga je voor een systeem met alleen inbraakalarm of kies je voor een geïntegreerd alarmsysteem waarbij je behalve een alarmsirene ook sensoren, slimme verlichting en intelligente sloten combineert?

ALARMSYSTEEM KIEZEN? SCHAKEL HULP IN!

Eenvoudig of uitgebreid: bij de keuze voor een alarmsysteem zijn er vele mogelijkheden. Om jou een systeem te garanderen dat volledig is afgestemd op jouw voorkeuren en op de vereisten die noodzakelijk zijn voor een maximale beveiliging van jouw woning, schakel je best een specialist in.

Jouw keuze voor een alarmsysteem hangt af van je persoonlijke voorkeuren, maar ook van de situatie van je woning.

ALARMSYSTEEM MET OF ZONDER MELDKAMER?

Een alarmsysteem heeft natuurlijk alleen maar nut als inbrekers erdoor worden afgeschrikt. Daarbij is het vaak ook belangrijk dat er snel iemand langskomt om te checken of jouw woning nog veilig is. Kies je voor een alarmsysteem met meldkamer? Dan ben je altijd gerust. Wanneer het alarmsysteem een melding geeft, komen de medewerkers van de meldkamer ter plaatse om te kijken of alles oké is.

DRAADLOOS ALARMSYSTEEM OF NIET?

Schrikt de mogelijke rompslomp bij de installatie van een alarmsysteem je af? Dan is een draadloos alarmsysteem de perfecte oplossing om toch te investeren in meer veiligheid. Dankzij dat draadloos systeem bespaar je op installatiekosten, is er geen breekwerk nodig en breid je het systeem makkelijk uit indien nodig.

MET SKARD NAAR HET IDEALE ALARMSYSTEEM

Heb je interesse in een alarmsysteem, maar weet je niet meteen welk systeem voor jouw woning het meest geschikt is? Dan helpt SKARD jou graag verder. Onze professionele medewerkers luisteren naar jouw verhaal en begeleiden je deskundig bij de selectie van een kwalitatief alarmsysteem dat jou en je huisgenoten maximale veiligheid biedt.

Meer weten over een alarmsysteem van SKARD? Neem dan snel contact met ons op!

Is uw huis goed beveiligd? Doe zelf de test!

Thuis wil jij je altijd veilig voelen. Daarom is het belangrijk dat je woning maximaal beveiligd is, zodat ongewenst bezoek bij jou geen kans krijgt. Ga dan ook voor maximale veiligheid bij je thuis met de Safety Checklist van Skard!

Niet gevonden wat je zocht?