Alarmsystemen
15/11/22

Maak je alarmsysteem extra betaalbaar

Kiezen voor een alarmsysteem verhoogt niet alleen de veiligheid in je woning, je doet er ook een financieel voordeel mee.

Maak je alarmsysteem extra betaalbaar

Kiezen voor een alarmsysteem verhoogt niet alleen de veiligheid in je woning, je doet er in bepaalde gevallen ook een financieel voordeel mee. Korting op je verzekeringspremie en gemeentelijke veiligheidspremies: in deze blog lichten we beide voordelen verder toe.

ALARMSYSTEEM? LAGERE VERZEKERINGSPREMIE

Besluit je om een alarmsysteem te laten plaatsen in je woning? Dan kies je voor maximale veiligheid voor jou en je medebewoners. Dankzij het alarmsysteem en de sensoren maak je komaf met ongewenst bezoek en voel jij je altijd veilig. Wist je dat kiezen voor een alarmsysteem in bepaalde gevallen ook een korting oplevert op je verzekeringspremie?

Vele verzekeraars stimuleren de aankoop van een alarmsysteem door de eigenaars ervan een korting op de jaarlijkse verzekeringspremie toe te kennen. De voorwaarden daarvoor kunnen verschillen afhankelijk van de verzekeraar die je kiest. Maar algemeen kan de korting al gauw oplopen van 20 tot wel 30 procent van je verzekeringspremiebedrag.

Ga voor maximale veiligheid met een alarmsysteem van SKARD.

ALARMSYSTEEM MET MELDKAMER: HOGERE KORTING

Kies je voor een alarmsysteem dat verbonden is met een meldkamer? Dan investeerde je niet alleen in maximale veiligheid, ook de korting die je verzekeraar biedt, ligt hoger. En dat is natuurlijk geen toeval. Want dankzij de meldkamer die elke verdachte melding van het alarmsysteem in je woning meteen opvolgt, wordt het inbraakrisico wel heel klein. En daarvan plukt ook je verzekeringsmaatschappij de vruchten. Minder inbraken betekent minder schadegevallen, en dus minder kosten voor je verzekeraar.

Om je te belonen voor je inbraakveilige materialen zoals een alarmsysteem, biedt hij een korting die voor eigenaars van een alarmsysteem met meldkamer vaak het hoogst mogelijke percentage bedraagt.

Na de plaatsing van je alarmsysteem maak je kans op een premie.

ALARMSYSTEEM: CHECK MOGELIJKE PREMIE IN JOUW STAD OF GEMEENTE

Ook steden en gemeenten hechten veel belang aan een veilige leef- en woonomgeving. Daarom is het mogelijk dat je na de plaatsing van een alarmsysteem recht hebt op een premie die je wordt uitbetaald door je stad of gemeente. Deze regeling is heel erg afhankelijk van de keuze die jouw lokale bestuur maakte. Check daarom zelf even op de website van je stad of gemeente of die een dergelijke premie voorziet. Bekijk zeker ook de voorwaarden waaraan je alarmsysteem moet voldoen voordat jij je premieaanvraag doet.


GA VOOR EEN ALARMSYSTEEM MET RUIMERE VOORDELEN

Ook zin om te kiezen voor maximale veiligheid voor jou en je medebewoners? Ga dan voor een alarmsysteem! Je geniet niet alleen van een veilige woonomgeving, je maakt kans op ruimere financiële voordelen.

Bij SKARD staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden en helpen we je graag om het alarmsysteem te kiezen dat het best past bij jouw woning.

Neem snel contact met ons op!

Is uw huis goed beveiligd? Doe zelf de test!

Thuis wil jij je altijd veilig voelen. Daarom is het belangrijk dat je woning maximaal beveiligd is, zodat ongewenst bezoek bij jou geen kans krijgt. Ga dan ook voor maximale veiligheid bij je thuis met de Safety Checklist van Skard!

Niet gevonden wat je zocht?