Alarmsystemen
7/12/22

Tips voor inbraakbeveiliging

Niemand krijgt graag af te rekenen met ongewenst bezoek in zijn huis of bedrijfsgebouw. We geven enkele praktische tips.

Tips voor inbraakbeveiliging

Niemand krijgt graag af te rekenen met ongewenst bezoek in zijn huis of bedrijfsgebouw. Daarom wijzen we je in deze blog graag op enkele inbraakgevoelige punten en hoe je maximaal inzet op inbraakbeveiliging die werkt.

INBRAAKBEVEILIGING: HOU JE OGEN OPEN

Een belangrijke voorwaarde om op een goede manier te werken aan inbraakbeveiliging is om je oren en ogen goed open te houden. Check geregeld of deur- en raamsloten het nog doen. Valt de buitendeur van je bedrijfsgebouw bijvoorbeeld niet meer vanzelf in het slot? Laat ze dan meteen nakijken zonder uitstel. Jouw alertheid is de eerste stap naar inbraakbeveiliging met effect.

INBRAAKBEVEILIGING: AANDACHTSPUNTEN

Inbrekers hebben een ingebouwde radar voor inbraakgevoelige punten. Het zijn mogelijke hiaten in de beveiliging van je woning of bedrijfsgebouw waarlangs ze makkelijk naar binnen geraken.

Werk dus die punten weg en geef inbrekers zo weinig mogelijk inbraakkansen. Hoe? Door volledig in te zetten op inbraakbeveiliging. We zetten de belangrijkste tips op een rijtje:

Voorzie de buitendeuren van veiligheidssloten of versterk de bestaande sloten.

Denk niet te snel dat de sloten in je buitendeuren inbrekers wel buiten houden. Geoefende criminelen slagen er maar al te vaak en te snel in om sloten open te krijgen. Daarom laat je best veiligheidssloten plaatsen op je buitendeuren. Die maken het inbrekers niet alleen een pak moeilijker om ze open te breken, ze schrikken hen ook af.

Beveilig de ramen rondom je huis of bedrijfsgebouw.

Ramen zijn vaak de zwakke broertjes binnen een goede inbraakbeveiliging. Stevige (extra) sloten op de vensters en rolluiken zijn dan ook een goede oplossing. Hoe meer tijd het inbrekers kost om je inbraakbeveiliging te omzeilen, hoe minder geneigd ze zijn om aan jouw woning of bedrijfsgebouw te beginnen.

Kies voor een geïntegreerd alarmsysteem.

Wil je nog meer zekerheid dat inbrekers jouw woning of gebouw overslaan op hun strooptocht? Kies dan voor een alarmsysteem met sensoren, camera’s en eventueel een permanentie door een bemande meldkamer die alarm slaat bij de minste beweging.

Van maximale inbraakbeveiliging gesproken!

GA VOOR MAXIMALE INBRAAKBEVEILIGING MET EEN ALARMSYSTEEM

Bij SKARD kun je terecht voor een betaalbaar en kwalitatief hoogstaand alarmsysteem. Zo ben je altijd gerust. Ook wanneer je er niet bent. Want kies je ervoor om je huis of bedrijfsgebouw permanent te laten beveiligen door een externe beveiligingsfirma met meldkamer? Dan laat je je eigendom altijd met een gerust gemoed achter. Van maximale inbraakbeveiliging gesproken!

Vragen? Neem dan snel contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden al je vragen met veel plezier.

Is uw huis goed beveiligd? Doe zelf de test!

Thuis wil jij je altijd veilig voelen. Daarom is het belangrijk dat je woning maximaal beveiligd is, zodat ongewenst bezoek bij jou geen kans krijgt. Ga dan ook voor maximale veiligheid bij je thuis met de Safety Checklist van Skard!

Niet gevonden wat je zocht?