Alarmsystemen
15/11/22

Voordelen van een draadloos alarmsysteem

Een draadloos alarmsysteem is een superhandige beveiligingsoplossing die je niet opzadelt met breekwerken.

Voordelen van een draadloos alarmsysteem

Een draadloos alarmsysteem is een superhandige beveiligingsoplossing die je niet opzadelt met breekwerken in je woning of gebouw. Maar dit systeem biedt nog meer troeven. We lijsten ze allemaal voor je op.

DRAADLOOS ALARMSYSTEEM: EENVOUDIGE INSTALLATIE

Kies je voor extra beveiliging van je woning of gebouw? Dan is een draadloos alarmsysteem een degelijke en praktische oplossing. Geen breekwerken in elke kamer, hopen stof en vuil en een huis vol chaos, want met een draadloos alarmsysteem ga je voor eenvoudige installatie zonder kabels. Behalve de praktische troeven is een draadloos alarmsysteem ook voordeliger omdat de installatiekosten lager uitvallen.

DRAADLOOS ALARMSYSTEEM WERKT STROOMONAFHANKELIJK

Een draadloos alarmsysteem vereist geen breekwerken voor kabels omdat veruit alle draadloze systemen op batterijen werken. Een handige oplossing die je huis niet alleen continu en handig beveiligt, maar dus ook je energiefactuur niet negatief beïnvloedt.

DRAADLOOS ALARMSYSTEEM IS MAKKELIJK UIT TE BREIDEN

Breid jij je huis of gebouw uit met extra ruimtes? Dan beveilig je ook die bijkomende zones eenvoudig via je draadloos alarmsysteem. Extra detectoren toevoegen, kan eenvoudig en zorgt ervoor dat jouw alarminstallatie altijd up-to-date blijft en je volledige woning of gebouw beveiligt.

Bovendien is het ook mogelijk om je draadloos alarmsysteem uit te rusten met diverse extra veiligheidsopties. Camerabewaking is zo’n extra mogelijkheid die je niet alleen waarschuwt wanneer er ongewenst bezoek is, maar je ook meteen een overzicht geeft van de situatie. Zo kun je sneller reageren en eventuele aanwijzingen doorgeven aan bewakingsdiensten of politie. Je draadloos alarmsysteem verbinden met een meldkamer is een extra garantie op veiligheid. Met een bemande meldkamer die elke beweging in je huis of woning meteen registreert en de nodige actie onderneemt, slaap jij altijd op beide oren. Belangrijk: dit systeem beantwoordt natuurlijk aan alle wettelijke privacyregels.

KIES VOOR EEN DRAADLOOS ALARMSYSTEEM

Interesse in een draadloos alarmsysteem? Neem dan snel contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Is uw huis goed beveiligd? Doe zelf de test!

Thuis wil jij je altijd veilig voelen. Daarom is het belangrijk dat je woning maximaal beveiligd is, zodat ongewenst bezoek bij jou geen kans krijgt. Ga dan ook voor maximale veiligheid bij je thuis met de Safety Checklist van Skard!

Niet gevonden wat je zocht?