Alarmsystemen
15/11/22

Wat is een geïntegreerd alarmsysteem?

De tijd dat een alarmsysteem alleen bestond uit een loeiende sirene, ligt ver achter ons. Lees alles over integratie opties.

Wat is een geïntegreerd alarmsysteem?

De tijd dat een alarmsysteem alleen bestond uit een loeiende sirene, ligt ver achter ons. Dankzij de nieuwe technologieën rust jij je woning eenvoudig uit met een geïntegreerd alarmsysteem. In deze blog ontdek je alle mogelijkheden voor een modern geïntegreerd systeem.

GEÏNTEGREERD ALARMSYSTEEM MET DOMOTICA

Inbrekers zijn helaas zeer creatief. Daarbij schuwen ze geen enkele tactiek om jouw woning binnen te geraken. Een zo compleet mogelijke beveiliging voorzien waarbij je rekening houdt met een brede waaier aan veiligheidsmogelijkheden is dan ook de boodschap. Met een geïntegreerd alarmsysteem is het perfect mogelijk om een brede beveiliging uit te werken op verschillende domeinen. Dankzij moderne toepassingen zoals domotica en smartphonesoftware bedien je dat geïntegreerd alarmsysteem bovendien eenvoudig, thuis of elders.


GEÏNTEGREERD ALARMSYSTEEM MET VERSCHILLENDE DETECTOREN

Een geïntegreerd alarmsysteem kan bestaan uit een hele reeks detectoren. Zo is het een goed idee om buiten bewegingsdetectoren te plaatsen. Die waarschuwen je meteen bij de minste beweging overdag of ’s nachts. Natuurlijk kun je ook in je woning bewegingsdetectoren plaatsen. Raken ongewenste gasten toch binnen? Dan lopen ze meteen tegen de lamp. Detectoren bewijzen niet alleen hun nut bij ongewenst bezoek. Ze kunnen ook ander onheil detecteren: brand, water en zelfs aardbevingen. En dan zijn er ook nog magneetcontacten. Die garanderen een extra afsluiting van je ramen en deuren én slaan alarm wanneer er toch iemand zich een weg baant door deze beveiligde ingangen.

Hoe complex de samenstelling van een geïntegreerd alarmsysteem misschien mag lijken, des te makkelijker bedien jij het systeem met je smartphone of domoticasysteem.

GEÏNTEGREERD ALARMSYSTEEM MET EENVOUDIGE BEDIENING

Hoe complex de samenstelling van een geïntegreerd alarmsysteem misschien mag lijken, des te makkelijker bedien jij het systeem met je smartphone of domoticasysteem. In modernere woningen die beschikken over domotica kun je met die toepassing ook het geïntegreerd alarmsysteem bedienen. Maar wat als je elders bent? Dan brengt je smartphone de oplossing. Want dankzij een gebruiksvriendelijke app ontvang je altijd alle meldingen die je geïntegreerd alarmsysteem je geeft, om het even waar jij je bevindt.

KIES VOOR EEN GEÏNTEGREERD ALARMSYSTEEM

Ben jij op zoek naar een geïntegreerd alarmsysteem dat beantwoordt aan de modernste vereisten op vlak van beveiliging en kwaliteit? Klop dan even aan bij SKARD. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Is uw huis goed beveiligd? Doe zelf de test!

Thuis wil jij je altijd veilig voelen. Daarom is het belangrijk dat je woning maximaal beveiligd is, zodat ongewenst bezoek bij jou geen kans krijgt. Ga dan ook voor maximale veiligheid bij je thuis met de Safety Checklist van Skard!

Niet gevonden wat je zocht?