Alarmsystemen
7/12/22

Zo maak je werk van bedrijfsbeveiliging

Bedrijfsbeveiliging is een belangrijke aangelegenheid. Ongewenst bezoek binnen je bedrijfsmuren kan veel schade berokkenen.

Zo maak je werk van bedrijfsbeveiliging

Bedrijfsbeveiliging is een belangrijke aangelegenheid. Ongewenst bezoek binnen je bedrijfsmuren kan veel schade berokkenen. Daarom geven we je in deze blog tal van praktische beveiligingstips mee die een betere bedrijfsveiligheid garanderen.

BEDRIJFSBEVEILIGING: PUT THE LIGHTS ON

Inbrekers houden niet van licht. Daarom kan een goede bedrijfsbeveiliging niet zonder complete terrein- en gebouwverlichting. Kies je voor deze oplossing? Zorg er dan wel voor dat het volledige terrein en alle gebouwen evenredig en gelijkmatig verlicht worden. Minder verlichte plaatsen zouden mensen met slechte bedoelingen toch nog op negatieve ideeën kunnen brengen. Verlichting is dus zeker een goede toepassing voor meer bedrijfsveiligheid op voorwaarde dat je waakt over een goede uitvoering van je verlichtingsplan.

Verlichting is zeker een goede toepassing voor meer bedrijfsveiligheid.

BEDRIJFSBEVEILIGING: REGISTREER JE WAARDEVOLLE VOORWERPEN

In elk bedrijfsgebouw zijn waardevolle voorwerpen aanwezig. Elektronica, IT-materiaal of laptops: zorg dat je een complete inventaris hebt van al die spullen. Noteer zorgvuldig EAN-codes, serienummers en alle gegevens die nuttig kunnen zijn. Maak zeker ook voldoende foto’s van alle voorwerpen. Zo heb je een compleet overzicht en weet je snel waarmee inbrekers aan de haal zijn gegaan, mocht het op een dag toch fout lopen. Ook zo werk je aan een betere bedrijfsveiligheid.

BEDRIJFSBEVEILIGING MET PROFESSIONELE MAATREGELEN

Preventieve maatregelen zijn goed, maar blijken voor een afdoende bedrijfsbeveiliging vaak onvoldoende. Daarom doe je er goed aan om te kiezen voor een professioneel alarmsysteem. Zo ben je altijd gerust. Zeker wanneer je gaat voor een systeem met meldkamer. De professionele medewerkers in die meldkamer zijn jouw tweede paar ogen. Je bedrijfsterreinen en -gebouwen worden permanent bewaakt. Bij het minste signaal dat je alarmsysteem genereert, schakelt de meldkamer meteen assistentie in. Zo beperk je het risico op een inbraak tot een absoluut minimum en investeer je op een verstandige manier in bedrijfsbeveiliging.

Wist je dat het ook perfect mogelijk is om je alarmsysteem vanop afstand te bedienen? Dankzij de praktische app-technologie bedien jij je alarmsysteem uiterst eenvoudig, waar je ook bent.

SKARD ALS PARTNER VOOR BEDRIJFSBEVEILIGING

Bij SKARD hebben we alle technologie en expertise in huis om jou een complete en moderne bedrijfsbeveiliging voor te stellen. Betrouwbare en betaalbare alarmsystemen met meldkamer en app-technologie: onze medewerkers nemen de tijd om de verschillende mogelijkheden uit te leggen en beantwoorden al je vragen met veel zorg.

Benieuwd hoe SKARD jouw bedrijfsbeveiliging naar een hoger niveau tilt? Neem dan snel contact met ons op!

Is uw huis goed beveiligd? Doe zelf de test!

Thuis wil jij je altijd veilig voelen. Daarom is het belangrijk dat je woning maximaal beveiligd is, zodat ongewenst bezoek bij jou geen kans krijgt. Ga dan ook voor maximale veiligheid bij je thuis met de Safety Checklist van Skard!

Niet gevonden wat je zocht?