Alarmsystemen op maat

De alarmsystemen van SKARD worden op maat geïnstalleerd. Of je nu op zoek bent naar een feilloos alarm voor je huis, je vakantiewoning of je kmo: wij hebben gegarandeerd een systeem dat aan jouw wensen voldoet.

  • Draadloos alarmsysteem
  • Specifiek ontwikkeld voor woningen of bedrijven
  • Eenvoudige bediening
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Score van 5 op 5 door klanten
Bedankt voor je bericht! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis :(

“Alles draadloos, mooie vormgeving apparaten. Goede uitleg gekregen. Ik ben een tevreden klant!

User - Corporate X Webflow Template
Eddy
‍‍
Herselt

Jouw leven, jouw alarmsysteem

Ben je op zoek naar een alarmsysteem voor thuis? Of heb je een alarmsysteem voor bedrijven nodig? Met onze alarmsystemen garanderen we niet alleen optimale veiligheid, maar houden we ook rekening met jouw dagelijkse leven – wat je situatie ook is. Een goed systeem moet immers in jouw leven of jouw werkroutine passen. Daar zorgt SKARD voor. We zetten volop in op betaalbare alarmsystemen en zijn daarmee uniek in de markt.

Ons doel is om iedereen te voorzien van een veilige thuis. Ook aan het esthetische aspect hebben we gedacht. Onze alarmsystemen hebben een minimalistische en stijlvolle uitstraling, waardoor ze prima passen in ieder interieur. Met onze nieuwste alarmsystemen hebben we werkelijk aan alles gedacht.

Bedien jouw alarmsysteem waar je wil

De gebruiksvriendelijkheid van onze alarmsystemen is naast de prijs onze grootste troef. Doordat je onze betaalbare alarmsystemen kan verbinden met je tablet of smartphone, kan je altijd checken hoe het er in je huis aan toegaat – waar je ook bent. Bovendien kan je jouw alarmsysteem helemaal naar wens instellen en zelf bedienen.

Je poetsman of klusjesvrouw hoeven zich dus geen zorgen te maken, jij kan hen immers vanop afstand toestemming geven om binnen te gaan zonder het alarm te doen afgaan. De voortreffelijke 24 uursservice van onze professionele experts is de kers op de taart. Je hoort het al: met een alarmsysteem van SKARD zit je veilig!

Meer weten over onze alarmsystemen?

Op onze website vind je alle informatie over alarmsystemen voor thuis of alarmsystemen voor bedrijven. Klik gerust ook door naar de infopagina over de prijs van onze alarmsystemen of de mogelijkheden van onze meldkamer.

Zij gingen je voor

Niet gevonden wat je zocht?