Branddetectie

Kwalitatieve branddetectie is essentieel om jezelf en je familie te allen tijde veilig te houden. Om dit te garanderen, heb je het juiste branddetectiesysteem nodig. SKARD helpt je bij je zoektocht naar branddetectie op maat van jouw woonst of bedrijf.

  • Draadloos alarmsysteem
  • Specifiek ontwikkeld voor woningen
  • Eenvoudige bediening
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Score van 5 op 5 door klanten
Bedankt voor je bericht! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis :(

“Alles draadloos, mooie vormgeving apparaten. Goede uitleg gekregen. Ik ben een tevreden klant!

User - Corporate X Webflow Template
Eddy
‍‍
Herselt

Branddetectie: een must voor iedereen

Branddetectie voorzien is een must in elke woning, elke kantoorruimte of elk bedrijf. Het is niet enkel bij wet verplicht om rookmelders te voorzien, maar bovenal van onschatbare waarde om jezelf, je gezin of je medewerkers te beschermen.

Het is dan ook niet eenvoudig om het juiste branddetectiesysteem uit te kiezen dat geschikt is voor jouw woonst, dat betaalbaar is, en dat bovendien de beste kwaliteit garandeert. Op een zorgeloze manier aan de slag op het werk, of simpelweg genieten van een goede nachtrust zonder zorgen? Het kan, dankzij de branddetectie van SKARD.

Optimale branddetectie denkt aan alles

Goede branddetectie kent het verschil tussen stoom en rookvorming. Dat is essentieel, zeker in de keuken. Je wil immers niet dat het systeem telkens afgaat wanneer je gewoon aan het koken bent. De branddetectiesystemen van SKARD zijn daarom voorzien van thermische detectoren die rook identificeren als hitte. Maar dat is nog niet alles.

Optimale branddetectie is niet enkel gericht op het detecteren van rook, maar houdt ook rekening met zuurstof en water in de lucht. Valse alarmen van rookmelders zijn met branddetectie van SKARD voorgoed verleden tijd. Extraatje: onze systemen merken het ook op wanneer de elektriciteit uitvalt, en informeren je tijdig over de situatie.

Kwalitatieve branddetectie van SKARD

Onze vakspecialisten komen bij je langs om je huidige situatie te bekijken. Is er branddetectie aanwezig, maar maak je je zorgen over de efficiëntie ervan? Of ben je op zoek naar een nieuw branddetectiesysteem? Onze experts informeren je en helpen je verder op een eerlijke en open manier.

Wil je graag meer weten over de branddetectie van SKARD, of heb je interesse om één van onze specialisten te laten langskomen op kantoor of bij je thuis? Neem dan zeker contact met ons op. Wij koppelen zo snel mogelijk terug om je verder te helpen, waarna jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over de brandveiligheid in huis.

Zij gingen je voor

Niet gevonden wat je zocht?