De installatie van je alarmsysteem

Kies je voor een alarmsysteem van SKARD? Dan komt een van onze gespecialiseerde installateurs bij je langs om de installatie van jouw alarmsysteem in orde te brengen.

Op die manier verzekeren we een optimaal installatieproces. Benieuwd naar het verloop van offerte tot installatie? Ontdek hier het volledige stappenplan.

  • Alarmsysteem op maat
  • Installatie binnen de week
  • De nieuwste technologieën
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Score van 5 op 5 door klanten
Bedankt voor je bericht! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis :(

“Alles draadloos, mooie vormgeving apparaten. Goede uitleg gekregen. Ik ben een tevreden klant!

User - Corporate X Webflow Template
Eddy
‍‍
Herselt

De installatie van je alarmsysteem: Stap #1

Als nieuwe klant vraag je online een offerte aan voor de installatie van jouw alarmsysteem. Er komt een verkoper bij je langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Wat zijn de mogelijkheden in jouw gebouw? Wat heb je nodig om volledige veiligheid te garanderen? Waar zitten momenteel de gaten in je beveiliging?

De verkoper overloopt met jou de mogelijkheden en stelt een alarmsysteem op maat samen. Nadien wordt er een offerte opgemaakt die voldoet aan jouw wensen en noden.

De installatie van je alarmsysteem: stap #2

Binnen de week na het ontvangen van de offerte, komt er een installateur van SKARD bij je langs voor de installatie van jouw alarmsysteem. Onze installateurs zijn vakmannen met jarenlange ervaring, dus over het installatieproces hoef je je alvast geen zorgen te maken. Bovendien zijn onze systemen draadloos, waardoor je er zo weinig mogelijk last van ondervindt in je dagelijks leven.

De installatie van jouw alarmsysteem neemt slechts een halve dag tijd in beslag. Alles wordt mooi gemonteerd en afgewerkt door onze vakmannen, waarna jij jarenlang kan genieten van je veilige stekje. Na de installatie van jouw alarmsysteem komt er opnieuw een verkoper bij je langs voor een finale check: is alles naar wens verlopen? Heb je zelf nog vragen of bedenkingen? Bovendien geeft de verkoper je nog de beste tips meer voor op maat van jouw woning.

De installatie van je alarmsysteem door SKARD

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over de installatie van jouw alarmsysteem door SKARD? Dan kan je terecht op onze contactpagina.

Een van onze medewerkers koppelt snel met je terug over de mogelijkheden op maat van jouw woonst. Wil je liever meteen een verkoper laten langskomen om de situatie ter plaatse te bekijken? Vraag dan hier je offerte aan.

Zij gingen je voor

Niet gevonden wat je zocht?