Inbraakbeveiliging voor elke ruimte

Om van je huis een echte thuis te maken, is het belangrijk om je veilig en beschermd te voelen. Ook op het werk loop je liefst met een gerust hart rond om optimaal te kunnen presteren.

Inbraakbeveiliging voor elke ruimte, metof , kan dé oplossing zijn om je nooit meer onveilig te voelen.

  • Draadloos alarmsysteem
  • Specifiek ontwikkeld voor woningen
  • Eenvoudige bediening
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Score van 5 op 5 door klanten
Bedankt voor je bericht! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis :(

“Alles draadloos, mooie vormgeving apparaten. Goede uitleg gekregen. Ik ben een tevreden klant!

User - Corporate X Webflow Template
Eddy
‍‍
Herselt

Inbraakbeveiliging met een slim alarmsysteem

Optimale inbraakbeveiliging bestaat uit een samenwerking van verschillende detectoren, camera’s en alarmsystemen. Enkel zo ben je altijd beschermd. Ten eerste heeft elke ruimte detectoren nodig.

Door verschillende detectoren in verschillende ruimtes te installeren, houden de detectoren elkaar op de hoogte bij vreemde vaststellingen. Hetcommuniceert en zorgt zo voor de beste inbraakbescherming.

Een hedendaags alarmsysteem voor thuis

Ten tweede is ook inbraakbeveiliging voor ramen en deuren essentieel. Dat zijn immers de voornaamste wegen waarlangs inbrekers binnen geraken. Maar je wil ook niet dat je alarm telkens afgaat wanneer je kat of hond langs het raam passeert, of wanneer je poetsvrouw of tuinman langskomt voor zijn of haar wekelijkse werken.

Daarom heb je inbraakbeveiliging met een camera en hypergevoelige sensoren nodig. Deze sensoren geven enkel een signaal wanneer er écht iets aan de hand is. Bovendien zorgen de camera’s ervoor dat je via de bijhorende applicatie kan bekijken wat er thuis of op kantoor gaande is.

Inbraakbeveiliging dankzij de meldkamer

Ten derde kan een alarmsysteem met meldkamer helpen om je ruimte altijd te voorzien van de beste inbraakbeveiliging, ook wanneer je zelf geen oogje in het zeil kan houden. De meldkamer krijgt meteen een melding wanneer er iets aan de hand is, waarna de camera’s meteen de beelden doorsturen. Bij verdachte activiteiten word je meteen op de hoogte gebracht. Herken je de situatie niet, of reageer je niet? Dan stuurt de meldkamer sowieso de politie langs.

Inbraakbeveiliging van SKARD bestaat uit al deze onderdelen, waardoor jij altijd gerust kan zijn. Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie.

Zij gingen je voor

Niet gevonden wat je zocht?